Tel.Fax: +381 (0) 22 311 - 697
Adresa: Sama Halupke 36, Stara Pazova
O nama

Naši proizvodni kapaciteti obuhvataju:

 • Livnicu obojenih metala (Al, MS, bronze),
 • Kompletnu mašinsku obradu sa mašinama, alatima i uređajima za izradu i ispitivanje pozicija iz našeg proizvodnog programa.
 • Treća celina je proizvodnja gumenih usisno-potisnih glatkih i rebrastih creva za različite namene, kao i gumeno tehnička roba.

Ukratko o našoj firmi

``G.M.P.`` doo je proizvodno preduzeće koje se osim proizvodnje bavi trgovinom, uvozom i izvozom. Osnovano je 1993. godine, prvo kao samostalna proizvodna radionica-radnja, a kasnije prerasta u DOO.

title icon
PROIZVODNI PROGRAM

Možemo Vam ponuditi

  • Ventili i spojnice za naftnu industriju, vatrogaasnu i komunalnu delatnost, navodnjavanje, poljoprivredu i industriju

 

  • Fleksibilna creva sa priključcima za različite namene

 

  • Gumeno-tehnička roba

 

  • Odlivci od aluminijuma, mesinga i bronze

 

  • Čelične pocinkovane i prohromske stege (šelne) za gumena i plastična creva

 

Kada su u pitanju gumena creva, osim creva iz sopstvene proizvodnje, raspolažemo solidnim asortimanom i lagerom creva različitih vrsta i namena inostranih evropskih proizvođača. Osim standardnih pozicija u mogućnosti smo da brzo odreagujemo i isporučimo i različite nestandardne pozicije po zahtevu kupca, u domenu naše branše. Za sve isporučene pozicije dostavljamo uverenje o tehničkom kvalitetu, a za pozicije gde je to bitno i ateste ovlašćenih institucija.

Odnos cene i kvaliteta

Od 1993. godine dokazali smo se kako na domaćem tako i na tržištu bivših republika: Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije. Stojimo Vam na raspolaganju, proverite naš kvalitet, brzinu isporuke, kao i cene!

26 godina uspešnog poslovanja firme

Od 1993. godine dokazali smo se kako na domaćem tako i na tržištu bivših republika: Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije. Stojimo Vam na raspolaganju, proverite naš kvalitet, brzinu isporuke, i naravno CENE!